MARIĆEV MONOLOG U JUTARNJEM ZAPREPASTIO GLEDAOCE Čuvar podigao metalnu kutiju i udario Arkana u glavu, od tada više ništa nije bilo isto
Printscreen

 

Gosti u jutarnjem programu TV Hepi su novinari Ljubinka Milinčić i Žarko Rakić, ali je Marić na početku emisije "uzeo slovo" i otkrio nepoznate detalje o životu Željka Ražnatovića Arkana.

Povod za Marićev monolog o srpskoj mafiji i kriminalu je pisanje medija da je upravo Arkan stvorio Pink Pantere.

- Moram da kažem da to nije tačno, Arkan nije imao sreće sa juvelirnicama. Pljačkao je banke jer je voleo da troši na kocku, po milion, dva, ali sa juvelirnicama nije išlo. Prilikom jedne pljačke juvelirnice sa Branom Mićunovićem i Giškom (Đorđe Božović, prim. aut.), onesposobili su čuvara, ali se čovek probudio kada su krenuli da odlaze sa plenom. Nadljudskim naporima taj čuvar je podigao metalnu kutiju i udario Arkana u glavu, i od tada je Arkan imao smanjen fond reči. Tako je nastala legenda o najpoznatijoj srpskoj praznoj glavi - rekao je Marić.

EPA/Drago_Vejnovic

 

 

U svom stilu nastavio je da objašnjava kako je Srbija propala jer joj je propala mafija.

- Srpska mafija je nekad držala Frankfurt, Pariz, Štokholm, a onda se sve to izgubljeno, posao su preuzeli Albanci. Sprska stvar je propala kad joj je propala mafija i mi sada moramo da uvozimo mafiju - našalio se Marić, a na Rakićevu konstataciju da, ako je to tako, onda je Crna Gora daleko ispred Srbije.

- Uvek je crnogorska mafija gazdovala u Beogradu, ali sramota je da mi moramo da uvozimo mafiju. Ko bi rekao da će dva sela na ulasku u Kotor vladati Srbijom. Pa to je sramota - ironično je konstatovao Marić aludirajući na moćne kriminalne klanove - škaljarski i kavački.

Na kraju ove teme, u kojem su gosti u studiju uglavnom slušali Marićevo "predavanje", poznati novinar još jednom se našalio:

- Jedino mafija može da rehabilituje Srbije.

Komentari (0)

Loading