OPET KREĆU VRUĆINE Pakleni dani pred nama, pripremite se!
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Vetar slab severnih pravaca, a popodne na severu Srbije u skretanju na jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 18°C, a maksimalna od 30°C do 34°C.

Beograd:

U subotu pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, ujutru severnih pravaca, a popodne jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 32°C.

Niš:

U subotu pretežno sunčano i toplije. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 33°C.

Užički region:

U subotu pretežno sunčano i toplije nego u petak za nekoliko stepeni. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 32°C do 33°C., na Zlatiboru i Tari do 28°C.

Vojvodina:

U subotu pretežno sunčano i toplije nego u petak za nekoliko stepeni. Vetar slab severnih pravaca, a od sredine dana u skretanju na jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 31°C do 33°C.

Novi Sad:

U subotu pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, ujutru severnih pravaca, a popodne jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 32°C.

Subotica:

U subotu pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, ujutru severnih pravaca, a popodne jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 31°C.

Vreme narednih dana:

U nedelju sunčano i vrućina u svim krajevima. Krajem dana na severu Vojvodine razvoj oblaka sa malom šansom za kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab južni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 23°C, a maksimalna od 34°C do 38°C.

U ponedeljak takođe vrućina, ali par stepeni manja na severu Srbije. Veći deo iduće sedmice preovlađivaće sunčano vreme uz vrućinu i slab dnevni razvoj oblaka. Maksimalne temperature biće iznad 30°C, a u centralnoj i južnoj Srbiji malo iznad 35°C.

Komentari (0)

Loading