PROLEĆE U AVGUSTU! Lep dan u celoj Srbiji, a evo kada nas čeka novi obrt temperature
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Ovi oblaci mogu izazvati retku pojavu kratkotrajne kiše na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C u Somboru do 20°C u Negotinu, a maksimalna od 27°C na severu do 30°C na jugu Srbije.

U Beogradu sunčano sa malo oblaka i prijatnijom temperaturom, bez vrućine. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 28°C.

U Nišu sunčani periodi sa dnevni razvojem oblaka i prijatnijom temperaturom, bez vrućine. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 28°C.

Užički region očekuje malo svežije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju od severozapada ka jugoistoku. Ovi oblaci mogu izazvati vrlo retku pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 27°C do 28°C, na Zlatiboru i Tari do 24°C.

U Vojvodini prijatno vreme bez vrućine uz duže sunčane periode i slab dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju od severozapada ka jugoistoku. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 27°C do 28°C.

U Novom Sadu sunčano sa malo oblaka i prijatnijom temperaturom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna 28°C.

U Subotici sunčano sa malo oblaka i prijatnijom temperaturom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna 27°C.

Vreme narednih dana

U subotu pretežno sunčano i toplije nego u petak za nekoliko stepeni. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 18°C, a maksimalna od 30°C do 33°C.

U nedelju sunčano i vrućina uz temperaturu od 34°C do 38°C. U ponedeljak takođe vrućina, ali na severu i zapadu Srbije popodne uz razvoj oblaka i moguću pojavu lokalnih pljuskova. U utorak oko 5 stepeni niža i prijatnija temperatura.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading