GUŽVE NA PUTEVIMA Kolone na naplatnim rampama, a evo gde su radovi u toku!
AMSS/Printscreen

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da se na auto-putu E-763, Obrenovac - Ub, u smeru ka Obrenovcu, do sutra od 8.00 do 16  odvijaju radovi na ispiranju kišne kanalizacije, pa je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj seodvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-763, Takovo - Preljina, do 13. avgusta takođe od 8.00 do 16 časova u toku su radovi na ispiranju kišne kanalizacije, a za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-put E-75 Bubanj potok petlja Tranšped, u smeru ka Nišu, takođe do 13. avgusta u toku su radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok. Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama u oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolaz podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija preko petlje Tranšped.

Na obilaznici oko Beograda, petlja Surčin - petlja Ostružnica, do 1. novembra odvija će se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Komentari (0)

Loading