USPEŠNA PROMOCIJA ČASOPISA "BORBA" U INĐIJI Črađanima podeljen besplatan primerak
Borba

Povoda za posetu i kulturnih sadržaja u ovom gradu ne manjka, a u jednom od prethodnih brojeva časopisa našao se i intervju sa popularnom braćom Ćeranić, režiserom i producentom nagrađivanog filma „Lihvar“ koji je sniman upravo u Inđiji.

Domaćin ekipe „Borba“ bili su Opština Inđija i  Turistička organizacija Inđija na čelu sa direktorom Milanom Bogojevićem, koji je članovima redakcije ovom prilikom predstavio i novi turističku atrakciju ovog grada, Keltsko selo.

Glavni lokalitet Inđije – Keltsko selo, pre svega je edukativno – zabavnog karaktera, a svakog vikenda održavaju se celodnevne radionice gde će najmlađi moći da se oprobaju u raznim aktivnostima koje su oslikavale dan jednog Kelta. 

Na glavnom šetalištu održana je i podela besplatnih primeraka časopisa građanima Inđije, kao i poseta Kulturnom centru. Podela se odvijala veoma brzo, ne samo zato što su Inđijčani bili zainteresovani i srdačni već i zato što je sreda u ovom gradu posebno dinamična kao glavni pijačni dan. U okviru posete, „Borba“ je u saradnji sa kolegama iz „Večernjih novosti“ donirala i simboličnih 67 naslova izdanja ove kuće Narodnoj biblioteci „dr Đorđe Natošević“, koja ove godine obeležava 76 godina postojanja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading