MUŠKARCI PREFERIRAJU TULIJUM LASER: U AVGUSTU u LASER MEDU kompletan pregled prostate + dodatno ispitivanje
Laser med

U AVGUSTU u LASER MEDU kompletan pregled prostate + dodatno ispitivanje.

U poslednje 2 godine i u Srbiji se laserska hirurgija prostate nametnula kao minimalno invazivna metoda kojom se prostata isparava beskrvno i muškarcu se vraća mlaz urina koji je imao u mladosti. Zbog rezultata sve više pacijenata okreće se ovoj metodi. U urološkoj praksi koristi se nekoliko vrsta lasera. Među njima, bez sumnje, poslednja reč tehnologije je Tulijum od 200 vati, koji poseduje vodeće tehničke parametre snage i preciznosti. U kombinaciji sa iskustvom hirurga, pacijentu pruža neuporediv komfor i kvalitet rezultata. Upravo to je dostupno u Laser Medu – visokotehnološko lečenje od strane iskusnih specijalista.

Koje su prednosti laserske hirurgije Tulijumom od 200 vati?

Brzina – što je operacija kraća, to je manji rizik u pogledu vremena provedenog pod anestezijom. Kako je snaga laserskog sistema jednaka brzini, tako je Tulijum od 200 vati jednak minimalnom riziku.

Sigurnost po okolna tkiva – najnižim stepenom prodiranja u tkivo (samo 0,2 mm) prostata se isparava što je više moguće do njenih spoljnih granica bez rizika od povreda.

Bez ograničenja u pogledu obima prostate – strateška kombinacija snage i preciznosti omogućava uklanjanje bilo kog obima prostate. Uključujući i pacijente kojima je uskraćena standardna operacija zbog bolesti kod kojih je povećan rizik od uvođenja u anesteziju.

Stavlja tačku na urinarne poremećaje, izražene kroz slab, otežan ili isprekidan mlaz, učestale pozive, osećaj neispražnjene mokraćne bešike, brojna noćna ustajanja. Nakon operacije mokrenje je praćeno snažnim mlazom, stabilno je i bez prekida. Noćna ustajanja se postepeno smanjuju. A pacijenti s trajnim kateterom oslobađaju ga se zauvek i mogu ponovo voditi normalan život.

U AVGUSTU u LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA + transrektalno ultrazvučno skeniranje.

Transrektalno ultrazvučno skeniranje prostate se izvodi pomoću specijalne sonde, koja skenira sva područja prostate. Metoda je visoko osetljiva i pruža detaljne informacije o stanju žlezde.

LASER MED - 4 filijale u Bugarskoj i Srbiji, prvoklasna tehnika i 11-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading