LUKA (4) SAZNAO DA MU JE POGINUO BRAT STEFAN "Mali je, nadam se da će što pre da zaboravi" (VIDEO)
Facebook

Sa dečakom je bio i njegov mlađi brat Luka (4) koji je juče operisan, kao i njihov otac Mihailo, koji je zadobio povrede rebara.

Dečačić Luka sada je dobro, a tek juče je saznao da mu je stariji brat, Stefan Balić, poginuo, kako je za TV Prva rekao njihov deda, Slobodan Balić.

Deka preminulog mališana jedva je govorio, pokušavajući da ne zaplače, ali bezuspešno.

- Luka je operisan, on je kod kuće i nije svestan šta se desilo. Juče su mu saopštili da mu je brat preminuo. A, njihov otac Mihailo je polomio rebra. Mihailu je teško, kao i Nataši. Samo da Luki bude dobro, ja se nadam, mali je, da će što pre da zaboravi, dok shvati da nema brata. Luka me je zvao, trebalo je da odem juče, da ga obiđem, nisam mogao. Moram da popijem nešto za smirenje da bih otišao, da bih njemu olakašao - rekao je Stefanov deka u bolu, sa suzama u očima, drhtavim glasom.

Slobodan je pre manje od godinu dana ostao i bez supruge.

- Šta da vam kažem... teško je... Kao da mi je neko odvalio pola srca. Jeste da imam još Andreja i Luku... To je mnogo teško. Em sam izgubio i suprugu, nema ni godinu dana... - jedva je, uz bolne uzdahe, isprekidano i kroz plač uspeo da odgovori deka Stefana Balića.

 

Komentari (0)

Loading