BRZI KEŠ KREDIT ZA BEZBRIŽNO UŽIVANJE U LETOVANJU - OTP banka predstavlja povoljne uslove sa dugim rokom otplate
Promo

Građani se sve češće odlučuju za ovu vrstu pozajmice, jer su željni putovanja, s obzirom na to da su prošle godine uglavnom bili uskraćeni. Keš kredite posmatraju kao dobro rešenje jer taj vid zaduženja omogućuje da klijent radi sa novcem šta god poželi. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih i raste broj keš kredita uopšte. Ipak, treba odabrati povoljne uslove za otplatu jer se visina rate razlikuje od banke do banke.

Nakon nedavno okončane integracije, nova OTP banka odlučila je da svojim klijentima otvori vrata značajno obogaćenom ponudom – novim paketima dobrodošlice. Pogodnosti čak šest novih paketa moći će da iskoriste svi koji žele da iskuse idealan spoj vrednosti, tehničke naprednosti i vrhunskog korisničkog iskustva, a jedan od njih je i keš kredit sa 0,95 odsto naknade za puštanje.

U koje svrhe građani Srbije podižu keš kredite?

Osim što novac od keš kredita troše na letovanja, korisnici često ulažu novac u renoviranje i uređenje stanova, kupovinu nameštaja i bele tehnike, za organizovanje proslava, plaćanje školarine, kupovinu automobila, obezbeđivanje veće energetske efikasnosti, ali i na zadovoljavanje tekućih potrošačkih potreba.

Osim minimalne naknade za puštanje kredita, osnovne karakteristike ove pozajmice podrazumevaju da iznos kredita može biti od 50.000 do 2.400.000 dinara. Rok otplate je od 13 do 71 meseci. Kredit se uzima bez depozita, a klijent dobija i osiguranje života, kao i osiguranje usled gubitka posla.

Kada je reč o varijabilnoj kamati, ona je novitet koji omogućava prelaz sa varijabilne na fiksnu kamatnu stopu i obrnuto tokom celog roka otplate kredita. A zašto je varijabilna kamata dobra za klijente? Iako se može reći da je EURIBOR na istorijskom minimumu, ukoliko pak krene da raste povećaće se i rata kredita. U tom slučaju korisnici mogu da pređu na fiksnu kamatu i da budu zaštićeni od oscilacija varijabilne kamatne stope. Kada procene da je varijabilna kamata povoljnija nego fiksna, mogu se vratiti na nju.

Ako pak korisnik želi apsolutnu predvidljivost svih mesečnih rata tokom perioda otplate, ima na raspolaganju i dinarski keš kredit sa fiksnom kamatom gde je maksimalni iznos kredita 2.400.000 dinara a rok otplate može biti najviše do 71 meseci.

Važno je napomenuti i da navedeni uslovi važe uz prenos ličnih primanja na tekući račun u OTP banci. Banka zadržava pravo da donese odluku o odobrenju kredita, kao i da zatraži dodatnu dokumentaciju i garancije. Takođe, kredit je bez valutne klauzule, odnosno nema potrebe za usklađivanjem sa kursom evra i drugih valuta.

Preko kreditnog kalkulatora na sajtu OTP banke jednostavno možete izračunati visinu svoje mesečne rate. Za više informacija posetite: https://www.otpbanka.rs/stanovnistvo/kes-krediti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vuk

26.07.2021 17:03

Ovakvo šta ima samo kod nas Srba, dići kredit i ići na letovanje, bolest.