Putevi Srbije o izmeni režima saobraćaja zbog radova
Foto: RINA

 

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim putnim pravcima.


U saopštenju navode da se na deonici autoputa od petlje Vodanj do petlje Kolari u smeru ka Nišu odvijaju radovi na rehabilitaciji kolovoza, zbog čega je do 26. jula u smeru Beograd - Niš za saobraćaj zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom saobraćajnom trakom smera kretanja.

U smeru Niš-Beograd, za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Bajmok-Sombor do 2. novembra biće obustavljen saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji državnog puta i to od izlaza iz naseljenog mesta Aleksa Šantić do ulaza u naseljeno mesto Svetozar Miletić.

Alternativni putni pravac je državni put Bajmok-Pačir-Stara Moravica-Bački Sokolac, Krivaja-Gornja-Rogatica-Telečka-Kljajićevo, Čonoplja-Svetozar Miletić.

Na deonici Gornja Trnava - Cerovac kod naseljenog mesta Čumić i kod prevoja Svetinja 24. avgusta od 7 do 17 časova odvijaće se radovi na delu državnog puta.

Kod naseljenog mesta Čumić saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u periodu od 7 do 17časova.

Kod prevoja Svetinja, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem tokom 24 časa. Brzina kretanja vozila ograničena na 40 km/h.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.00 časova na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila čekaju četiri sata na izlazu iz zemlje. Na Kelebiji čekaju dva sata, koliko i na Batrovcima. Na Šidu se čeka sat i po.

Na Preševu putnička vozila čekaju pola sata, na Gradini prilikom izlaska 40 minuta, a 30 prilikom ulaska u zemlju, a na prelazu Kotroman 30 minuta na izlazu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading