POČINJE GLASANJE ZA ALO! MISS LETA 2021! Drage naše lepotice, vreme je da izaberemo najlepšu
Alo!

Prijave stižu iz dana u dan u sve većem broju, muški deo redakcije oduševljeno prati kako sve napreduje, a došlo je i vreme da polako krenemo sa izborom.

Iako vreme za prijave i dalje traje, i sve zainteresovane dame koje još nisu poslale svoje fotografije i podatke mogu da ih šalju na imejl missleta@alo.rs i tokom avgusta, počinjemo sa izborom polufinalistkinja.

Od sutra, 23. jula, svakog dana u dnevnim novinama Alo! objavljivaćemo po 3 nasumično odabrane kandidatkinje, koje će se boriti za POBEDNICU DANA!

Tokom narednih 24 časa od dana objavljivanja u novinama i na sajtu Alo! biće omogućeno glasanje za najlepšu, a pobednica će biti ona koja osvoji najviše glasova. Pobednica dana automatski postaje polufinalistkinja izbora Alo! miss 2021.

U narednih 40 dana, do 30. avgusta, svakog dana biraće se između tri kandidatkinje, a 40 polufinalistkinja boriće se za VELIKO FINALE, u kojem će se 20 lepotica takmičiti za Alo! miss 2021!

Veliko finale

Na velikom finalu, koje će se organizovati pred fantastičnim žirijem koji će sačinjavati najpoznatiji predstavnici estrade i šou-biznisa, izabraćemo Alo! miss 2021, njene dve pratilje, ali i Alo! miss šarma, Alo! miss fotogeničnosti i Alo! miss VIP!

Vidimo se u FINALU! Neka najlepša pobedi!

Fenomenalne nagrade

Za sve pobednice pripremili smo fenomenalne nagrade! Luksuzna putovanja, vredna tehnika, kozmetički tretmani, kao i pokloni iznenađenja čekaju na vas! Osim nagrada tu su i intervjui, snimanja, slikanja...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading