"VEĆ SUTRA BI MOGLO BITI KASNO" Slobodan čeka novo srce, ali mu je očajnički potrebna pomoć!
Printscreen

Na fejsbuk grupi "Budi human" objavljen je poziv za pomoć Slobodanu, koji čeka novo srce. Problem je, sve i da se donor pronađe u narednih nekoliko dana, Slobodan ne bi imao novac za operaciju.

"Želim da vam ukratko približim situaciju sa sakupljanjem novca za Slobodana.  Ako vam je život svakog korisnika fondacije jednako vredan, a trebalo bi da jeste, onda ćete pročitati ovo do kraja.

Svi znamo da Slobodan čeka našu pomoć da bi dobio novo srce, jer njegovo radi sa samo 15% snage i pitanje je koliko ce izdržati. Ne treba da vam pišem da je Slobodanu, nažalost, svaki novi dan poklon, jer on ne zna da li će dočekati našu pomoć uopšte i da li će se sutra probuditi.

Pisala mi je njegova majka. Pitala sam kako mu je, da li i dalje bije bitku sa depresijom. Žena mi je rekla: užasno, svaki dan sve gore. Pisali smo novinarima. Nebrojeni mejlovi, pozivi, razni kontakti...

Slobodanu fali preko 300.000 evra. Ako se donor sutra nađe, on ce svoju šansu propustiti. Jer nema novac. A nema ni vremena za čekanje sledećeg donora.

Ovim tempom sakupićemo novac za cca 5 godina. Nema Slobodan toliko vremena da nas čeka.

Ljudi, po ko zna koji put do sad, molim vas, ne okrećite glavu od ovog momka.

Već sutra bi moglo biti kasno."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading