VELIKI SKANDAL U GIMNAZIJI Nastavnik verio učenicu, bio joj razredni starešina! Maturantkinja ostala trudna?
Dejan Briza

 

Nezapamćen skandal dogodio se u Bosilegradu, gde je, navodno, kako tvrde meštani, nastavnik u gimnaziji V. N. verio 15 godina mlađu maturantkinju kojoj je ujedno bio i razredni starešina?!

Učenici, nastavnici i meštani, šokirani su ovom vezom koja je, po svemu sudeći, trajala mesecima unazad.

- Ponašanje nastavnika glavna je tema ogovaranja u poslednjih mesec dana, a posebno nakon maturske proslave, na kojoj su njih dvoje došli zajedno kao "partneri". Nastavnik je na proslavi umesto sa profesorima sedeo sa učenicima za sto, ne odvajajući se od svoje verenice. Za vreme proslave, oni su bili u centru pažnje igrajući u centralnom delu sale. Učenicima je bilo dosta neprijatno. To sve je bilo pred očima direktora i drugih nastavnika, koji nisu ništa preduzeli - priča sagovornik i dodaje da je ovim velika ljaga pala na školu.

- V. N. je bio razredni starešina odeljenju u kome je bila nejgova sadašnja verenica. U toku drugog polugodišta ove školske godine počeo je na Fejsbuku da objavljuje njihove zajedničke fotografije, a na kraju školske godine postavio je sliku i napisao da je rekla "Da" - objašnjava on i dodaje da postoje i navodi da je učenica trudna.

VELIKI SKANDAL U GIMNAZIJI Nastavnik verio učenicu, bio joj razredni starešina! Maturantkinja ostala trudna?

PRINTSCREEN/TANJUG

 

 

Inače, na oba fejsbuk profila verenika objavljene su njihove zajedničke fotografije na kojima se drže za ruke i provode vreme zajedno, a na jednom od profila pojavila se i fotografija susreta njihovih familija.

Direktor gimnazije u Bosilegradu Vlada Gligorov kaže za Kurir da je nastavnik verio maturantkinju nakon završetka njenog školovanja, te da tokom školske godine niko nije primetio ništa čudno.

- Zatečen sam time šta se desilo, ali nisam video ništa šta je problem, jer ona je već bila punoletna. Ne znam kad se desila veridba. Niko ih nije video zajedno dok je trajala školska godina. Niko nije primetio da se oni zabavljaju, niti je iko išta čuo i video. Maturanti su 10. juna završili školu, uzeli diplomu i otišli - objašnjava direktor i dodaje da su učenici sami organizovali matursko veče u kafani.

V. N. je učenici koju je verio, bio razredni starešina u trećoj godini kada je menjao kolegenicu koja je bila na porodiljskom odsustvu. 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sava

14.07.2021 09:42

Čuj verenica, a trudna. Baš je verna, ali kome?

Ništa novo

15.07.2021 20:55

I u Crvenki je profesor tj.direktor poljoprivredne škole A.Nastić oženio svoju učenicu koja je s njim bila trudna i u vezi dok joj je još predavao.Niko nije A rekao,što je sramno.Poznato je da kolektivi pedofile štite zbog reputacije umesto da ih prijavljuju.Mlađa preko 20godina,izmanipulisana.