SKANDALOZNI PROPUST NA PRUŽNOM PRELAZU U SUBOTICI: Voz prošao ispred vozača iako je rampa bila podignuta (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo!

 

 

Rekordno toplo vreme za mesec jun, nesvestice i pad koncentracije postale su uobičajena slika za dan koji je oborio rekord  u poslednjih 100 godina - kada je toplota vazduha u pitanju.

Međutim redakcija portala alo.rs. došla je u posed snimka koji pokazuje primer vozača kojem tropska vrućina nije pomutila moć rasuđivanja.

 

 

Naime na video materijalu, usnimljenom u Subotici, prikazan je put koji prelazi preko pruge. U ovom slučaju vozač putničkog vozila ima prvenstvo u odnosu na voz - budući da je rampa za vozača auta podignuta, međutim to ovde nije slučaj.

Sva sreća pa je osoba za volanom kola vozila sporo, pa je u ovoj nedopustivoj nepravilnosti propustila šinsko vozilo da prođe.

Redakcija portala alo.rs apeluje na sve vozače da odmore i u saobraćaju povećaju opreznost. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dule

25.06.2021 14:26

Gde to prijetelju automobil ima prvenstvo u odnosu na šinsko vozilo? Lupaš gluposti, bez obzira što je rampa podignuta(verovatno je u kvaru inače se automatski spusta) vozači automobila moraju da stanu, ako vidis postoji andrejin krst!

Kristian

25.06.2021 20:19

Vozač nikad nema prednost u odnosu na voz bilo da su rampe dignute ili spuštene. Ovaj koji je pisao članak željan je senzacionalizma a nema pojma o osnovama saobraćaja a verovatno ni dozvolu.