Televizija N1 obmanula srpsku javnost!
Printscreen

Naime, tokom uključenja novinarke sa terena, iz ulice Radojke Lakić, priključila joj se sagovornica Katarina Majić koja se aktivno bavi zaštitom očuvanja prirode.

One su tokom razgovora više puta pokušavale da istaknu kako Grad Beograd ne želi da zaštiti kesten koji je u toj ulici zasađen još 1936. godine, a ni jednom nisu pomenule koliku opasnost po živote građana predstavlja staro stablo, koje je odavno prezrelo.

Televizija N1 obmanula srpsku javnost!

Printscreen

 

 

Ovo drveće već duže vreme stagnira sa rastom i sada odumire, pa ih treba odmah poseći i posaditi nove sadnice, što je i cilj Grada Beograda.

Prema rečima zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, Grad Beograd će u narednom periodu zasaditi 212 sadnica i pošumiti 16 hektara šuma. Sezona sadnje je u novembru.

Televizija N1, koja je pod kontrolom Dragana Đilasa, pokušava da manipuliše, pružajući građanima delimične informacije, a uz to, praveći kampanju protiv svake akcije koja, ne samo da je potrebna, nego bez nje takvo drveće mogu da predstavljaju opasnost za građane i imovinu u okolini.

Prema njihovoj priči, stanovnici tog dela Beograda nisu želeli da se stari kesten ukloni, a investitor im je izašao u susret, jer na taj način želi da očuva dobrosusedske odnose.

Naime, Grad Beograd je nabavio mašinu koja se bavi presađivanjem stabala, pa će tako i izuzetno staro drveće moći da se prebaci sa lokacije gde predstavlja opasnost po građane koji tuda prolaze.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Čvoki

21.06.2021 14:53

Narod prepoznaje istinu od nestine i raznih manipulacija od strane Tv N1

Pavle

21.06.2021 19:16

Kapiram da predstavlja opasnost po investitore koji bi da ruse sta god da im je na putu profitu.