SRCEM KROZ RAVNICU: Plovidba uz obalu Tise kroz Bečej i Sentu
Promo

 

U svakoj epizodi domaćini imaju veliki broj sagovornika od zvaničnika koji vode grad, javnih ličnosti, glumaca, sportista, muzičara… koji su najbolji brend i ambasadori za određeni grad ili mesto, do „običnih“ i neobičnih ljudi, porodica sa velikim brojem dece, porodica umetnika.

Ovog četvrtka, voditeljski par Nina Radulović i Slaviša Čurović obići će najzeleniji deo Potisja, Bečej i Sentu. Mala mesta sa mnogo oaza za uživanje, dostupnih svim ljubiteljima prirode i aktivnog odmora. Plovidba Tisom, razgovor sa lokalnim ribarima, ali i degustacija vina, nastalog od autohtone sorte loze, koja rađa samo u parku priorde Mrtva Tisa, podsetiće nas kakve lepote i bogatsvo prirode odlikuju sever naše zemlje. Detaljnu "trasu" plovidbe Tisom, otkrila nam je Nina Radulović.

- Plovićemo kroz jednu od najromantičnijih panonskih opština na desnoj obali Tise - Bečej i jedan od najstarijih gradova u severnoj srpskoj pokrajini -Sentu. Proći ćemo od Šlajza, stare prevodnice koja podseća na Ajfelov toranj, do spomenika Senćanskoj bici, nakon koje su se stvorili povoljni uslovi za Karlovački mir. Sve lepote dvorca Fantast saznaćemo kroz ljubavnu priču Bogdana Dunđerskog i njegove Mare. Posetićemo i kuću Stevana Sremca, koja predstavlja značajan spomenik kulture u Senti, kao i modernu Mužlai farmu, pionira u digitalizaciji stočarstva. Putevima vina, kao što je to i običaj ako ste u Vojvodini, ovo putovanje završićemo u jednoj od najvećih vinarija kod nas, vinariji Čoka – navela je jedna od naših najlepših voditeljki. Ne propustite premijerno emitovanje šeste epizode serijala „Srcem kroz ravnicu“ koje je zakazano za danas, četvrtak od 20h na kanalu Balkan Trip.

Reprizna izdanja zakazana su za petak, 11. i subotu 12. jun.

U petak od 18:30 "Srcem kroz ravnicu" emitujemo na programu AGRO TV, a za sve one koji propuste navedene termine, u subotu emisiju "Srcem kroz ravnicu" mogu pogledati na kanalu Star TV u 12:45 odnosno na RTV Vojvodina u terminu od 12:05.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading