ČUDO Lekari su Milošu dali minimalnu šansu za oporavak: Svetitelji manastira Tumane su mu pomogli da pobedi tešku bolest!
Alo

Velika je isceliteljska moć tumaskih svetitelja Zosima i Jakova. Manastir Tumane vekovima je mesto okupljanja velikog broja vernika, među kojima su i oni kojima su sveci pomogli u najtežim životnim trenucima. Iskustva ljudi kojima je dolazak u Tumane promenio život, opisana su i u knjižici "Čuda tumanskih svetitelja" koju vam 6. juna poklanja Alo!     

Božansku snagu i isceliteljsku moć Manastira Tumana osetio je i Miloš Todorović iz Jagodine koji je bolovao od leukemije.

- U toku noći 1. 11. 2019. krenula mi je krv iz nosa koju sam nekako uspeo da zaustavim. Pošto radim u bolnici, odmah sam odradio analize krvi koje su pokazale da su leukociti i trombociti na minimumu, skoro da ih nema. Hitno me šalju za Kragujevac, odatle za Beograd sa dijagnozom akutne promijelocitne leukemije - ispričao je Miloš.

U toku prvog ciklusa hemioterapije njemu je bivalo sve lošije, a 19. 11. 2019. javilo se obimno krvarenje na plućima. Lekari su mi dali minimalnu šansu za oporavak, toliko malu da se postavljalo pitanje da li će preživeti noć. Miloš je bio u veštačkoj komi, na respiratoru narednih osam dana.

- U međuvremenu moja majka i supruga, koja je tada bila u trećem mesecu trudnoće, odlučuju da dođu u Manastir Tumane i da se pomole Svetiteljima za moje isceljenje. Molile su se iskreno i verovale da će sve biti u redu, da ću uspeti uz Božiju volju da se probudim i oporavim i da ću dočekati da se igram sa decom. Stavile su moju majicu preko moštiju oba svetitelja, kupile ulje kojim me je majka masirala dok sam bio u komi. U manastir su dolazile tri puta. Nekoliko dana posle njihove druge posete manastiru, lekari su me skinuli sa respiratora, počeo sam samostalno da dišem i da se oporavljam - dočarao je svoje iskustvo Miloš.

U decembru je došao  u Tumane da se zahvali Svetiteljima.

- Kada sam stao pored kivota Svetog Zosima osetio sam neku energiju i da mi trnu ruke i noge - kao da je nešto prošlo kroz mene. Došao sam kući pun mira, blagostanja i snage... Nastavio sam sa terapijama, završio sve cikluse hemioterapija u aprilu 2020. godine i rezultati su dobri. U međuvremenu se supruga porodila i dobili smo drugog sina kome smo dali ime Jakov, po tumanskom svetitelju - dodao je Miloš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading