DANAS PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Ovakvo nas vreme očekuje, a evo kad će biti toplije
Tanjug

Danas u Srbiji promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i sa mogućom pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Biće malo padavina. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C u Požegi do 15°C u Beogradu i Vršcu, a maksimalna od 20°C u Subotici do 25°C na jugu Srbije.

U Beogradu danas promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i sa mogućom pojavom kratkotrajne kiše. Biće malo padavina. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna do 22°C.

U Nišu umereno toplo sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova popodne. Vetar slab severozapadni ili promenljivog pravca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna 24°C.

Kada je reč o Užičkom regionu, danas će vreme biti promenljivo sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i sa mogućom pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom popodne. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 23°C do 24°C, na Zlatiboru i Tari do 18°C.

U Vojvodini promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i sa mogućom pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 20°C u Subotici do 23°C na jugoistoku Banata.

Danas u Novom Sadu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i sa mogućom pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova. Biće malo padavina. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna oko 21°C, dok će slično biti i u Subotici s minimalnom temperaturom od 12°C, a maksimalnom oko 20°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak malo toplije i promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i sa mogućom pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U utorak svugde hladnije sa nešto obilnijiom kišom koja se premešta od severozapada ka jugu Srbije. U sredu i četvrtak sunčani periodi i malo toplije, ali ni tada nije isključena pojava kratkotrajne kiše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading