GRAD ZA DOBRO PIVO I JOŠ BOLJE PEČENJE: Šta nam Saša Mišić sprema u Čačku u novoj epizodi Turist Eksperta na Balkan Trip televiziji?
Turist expert Čačak

Novo mesto na mapi Balkana na koje Saša planira da zabode svoju zastavicu je biser na Moravi, živopisni i bogati grad Čačak.

– Čačak je bio pravo otkrovenje za mene – otkriva nam Saša – osetio sam fantastičnu energiju, upoznao sam divne ljude, naučio mnogo o gradu i njegovim turističkim potencijalima. Ali sam i ja nešto naučio Čačane o ugostiteljstvu i visokokvalitetnom turizmu!

Saša će tokom boravka u Čačku odsesti u hotelu Aveny. Obićiće „Srpsku Svetu Goru“ na Ovčaru i Kablaru, prokrstariti čamcem po Moravi, voziti se sa čuvenim čačanskim bajkerima. Pokazaće svoje metode filetiranja ribe u planinskom domu na moravskoj obali.

Kasnije, posetiće treću najstariju kafanu u Srbiji, „Car Lazar“ gde će pričati sa umetnicom Marijom Lukić koja je autor idejnog rešenja rekonstrukcije kafane, proćiće kroz kuću čačanske slikarke Katarine Alimpijević i večerati u restoranu Gallery.

GRAD ZA DOBRO PIVO I JOŠ BOLJE PEČENJE: Šta nam Saša Mišić sprema u Čačku u novoj epizodi Turist Eksperta na Balkan Trip televiziji?

Turist expert Čačak

 

Saša Mišić je Turist Ekspert, a svoje veliko ugostiteljsko iskustvo će upotrebiti da da završni začin svakom objektu kog bude obišao.

Cilj mu je da sva mesta predstavi gledaocima ne u ružnom ili lepom, već u pravom svetlu, a da ugostiteljima ukaže na potencijalne mane kako bi ih ispravili uz pomoć njegovih ekspertskih saveta.

Emisiju Turist Ekspert gledaoci mogu da prate svake nedelje u 11 časova, sa reprizom u 20 časova istog dana, samo na televiziji Balkan Trip!

Balkan Trip je najveći izvor informacija iz sveta regionalnog turizma Balkana. Ovaj kanal namenjem svetskim putnicima, planinarima, avanturistima, gurmanima i svim ljubiteljima prirode i ugostiteljstva.

Kroz naše emisije će te upoznati prizore, ljude, običaje za koje niste ni znali da postoje na Balkanu. Saznajte sve o najboljim etno odmaralištima, porodičnim domaćinstavima, luksuznim spa centaraima i elitnim hotelima. Ovo je prvi pravi turistički kanal zbog koga će te poželeti da spakujete kofere za putovanje!

Naše emisije možete pratiti na: MTS Kanal 134, HD 740 i Supernova Kanal 30.

Zapratite naše društvene mreže i uživajte u prošlim epizodama i atraktivnim slikama :

Youtube: https://youtube.com/c/BalkanTripTV

Facebook fan page: https://www.facebook.com/balkantriptv

Instagram: https://www.instagram.com/balkantrip_/

TikTok: https://www.tiktok.com/@balkantriptv?

Pintrest: https://www.pinterest.com/balkan0301/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading