Penzioneri
Alo!/Vladimir Marković

Pravo na besplatnu rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarnim ustanovama i banjsko-klimatskim lečilištima, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija, koji imaju prebivalište u Srbiji.

Pravo da se jave na oglas imaju i korisnici penzija koji su to pravo ostvarili primenom domaćih propisa i koji primaju penziju iz inostranstva, pod uslovom da zbir njihovihih čekova ne prelazi prosek.          

Prijave se podnose udruženjima, odnosno odborima korisnika penzija sa područja filijale Fonda na kojoj korisnik ima prebivalište, a korisnici sa Kosova i Metohije prijavljuju se najbližoj filijali Fonda prema mestu prebivališta.

Na rang listu korisnika koji ispunjavaju uslove za upućivanje na rehabilitaciju može se podneti prigovor nadležnoj komisiji u roku od pet radnih dana od dana njenog objavljivanja. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Siniša

13.05.2021 15:39

"Prijave se podnose udruženjima, odnosno odborima korisnika penzija sa područja filijale Fonda na kojoj korisnik ima prebivalište,..." A ŠTA OVO ZNAČI, BOG TE PITA.

Penzioner

13.05.2021 15:42

Ma sjajno, mi sa penzijama od 40.000 do 50.000 din. nemamo pravo na besplatnu banju a kad treba da nam se otme penzija tu smo prvi na nišanu. Hvala ti puno žvalavi, da ti Bog da, da i ti imaš ovako veliku penziju kao mi.... ma neće tebi to ni trebati... tebi će banja biti u Zabeli...