Ukoliko ste primili ovu poruku vi ste jedan od 630.000 srećnih građana Srbije
Kristijana Mau Cacic

 

 

Siniša Mali, ministar finansija, najavio je pre dva dana isplatu novca.

- Za dva dana krenućemo sa isplatom prvih 30 evra za sve punoletne građane koji su se već prijavili. Već u sredu očekujem  da ćemo isplatiti najmanje 630.000 građana Srbije. Potom ćemo, u narednih nekoliko dana, isplatiti sve one koji se budu prijavili - najavio je ministar finansija Siniša Mali dodajući da prijava građana za 30+30 evra pomoći traje do 15. maja.

Ukoliko ste primili ovu poruku to znači da vam je na račun legao prvi deo novčane pomoći.

Ukoliko ste primili ovu poruku vi ste jedan od 630.000 srećnih građana Srbije

Alo!

 

 

Od 12. do 20. maja trebalo bi da budu isplaćeni svi punoletni građani koji su se prijavili i koji ispunjavaju pomenute uslove. 

Nova pomoć od 3.000 dinara

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će svi građani stariji od 16 godina, koji su do 31. maja dobili bar jednu dozu vakcine protiv koronavirusa, moći da se prijave za pomoć od 3.000 dinara od 1. do 15. juna, a novac će dobiti do 20. juna.

- Prijava kreće 1. juna i traje do 15. juna, biće moguće prijaviti se na isti način kao i za 30 evra: elektronski i broj telefona. Upravo pripremamo novi portal za prijavu, a broj će biti objavljen 1. juna - istakao je Mali, i dodao da je kolektivni imunitet uslov za ekonomiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading