SJAJNA VEST ZA ONE KOJI ŽELE DA LETUJU Deli se 20.000 vaučera za odmor u Srbiji
Rina

“Bilo je očekivano da će dodatni vaučeri biti podeljeni u rekordnom roku, s obzirom na to da  se iz godine u godinu beleži rast potražnje vaučera za odmor u Srbiji”, izjavila je Matić.

Od ukupnog broja prijava u ponedeljak, najveće interesovanje, kao i do sada, pokazali su penzioneri (54,15%), zatim zaposleni (32,20%) i nezaposlena lica (10,41%).

Najtraženije destinacije su ovog puta bile: Sokobanja, Vrnjačka banja, Zlatibor, Ribarska banja, Kopaonik, Sijarinska banja, Banja Koviljača i Banja Vrujci. Građanima je na raspolaganju bilo ukupno 2.190 ugostiteljskih objekata za koje su mogli da podnose svoje prijave.

Vaučeri za 2021. godine moći će da se iskoriste zaključno sa 20. novembrom ove godine.

VELIKO INTERESOVANJE 20.000 građana pohrlilo po vaučere za letovanjeGRČKA UKIDA MERE Od 15. maja nove olakšice za turiste, počinje letnja sezonaAko nećete avionom u Grčku, postoji alternativa: Jedan uslov morate ispoštovati, a može da se putuje SAMO PREKO JEDNE ZEMLJE!NOVI UDAR NA DŽEP ZBOG KORONE Ako planirate da idete na letovanje, jedna usluga će vas koštati 50 odsto više Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading