devojke, patike, krađa, butik, snimak
Printscreen
devojke, patike, krađa, butik, snimak, Foto: Printscreen

* Snima dve devojkek oje su u jednom butiku ukrale patike digao je Srbiju na noge

* Vlasnica radnje podelila snimak

* Dan posle objave pojavile su se devojke sa snimka sa roditeljima, koji su vratili ukradenu robu

Video snimak dve devojke koje u butiku u centru prestonice kradu par patika, a koji je podelila vlasnica radnje u cilju da nađe kradljivice, zapalio je internet. Zahvaljujući tome, roba je ubrzo vraćena.

Ušle u radnju i krenule u lopovluk! Nisu znale da kamere sve snimaju!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 07.10.2019. 23:06 Ogorčena! krađa, butik, Foto: Printskrin Vlasnica butika u Beogradu, objavila je na svom Instagramu snimak krađe u njenom butiku, tražeći dve devojke sa snimka koje su iz njene radnje iznele patike. DRUGE MAJKE ČEKAJU SVOJE BEBE, A JA ZNAM DA MOJU NEĆE DONETI Ispovest porodilje koja je preživela pakao!

 

Devojke su, prenosi "Pink", ponovo došle u butik i ovog puta, u prisustvu roditelja, vratile ukradene patike.

 

Na snimku sa nadzornih kamera iz butika u Bulevaru kralja Aleksandra vide se dve devojke koje su ušetale u radnju i iz nje iznele jedan par patika. Prva je nosila belu jaknu preko ruke, a druga kesu u rukama. Jedna od njih je sa police skinula patike, želeći drugi broj od prodavačice, a zatim devojka patike dodaje patiku drugarici, koja se odmah okreće i kreće ka vratima, a potom uzima drugu patiku i nju dodaje drugarici i zajedno izlaze iz radnje.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

 

Komentari (1)

Slatka

08.10.2019 22:21

Bravo za Roditelje. Mozda ima nade za nas... Devojke, neka vam to bude najruznije iskustvo u zivotu. Svi gresimo i ucimo na svojim greskama.