nasilje, barajevo
Printscreen
nasilje, barajevo

Printscreen

nasilje, barajevo, Foto: Printscreen

* Nastavničko veće donelo jednoglasno odluku

* Devojčica O.M. izbačena iz škole

* Moraće da se prebači u drugu školu

Nastavničko veće Srednje tehničke škole u Barajevu jednoglasno je odlučilo da isključi iz škole O.M. zbog vršnjačkog nasilja.

Direktor škole Bratoljub Stanisavljević rekao je Tanjugu da na odluku nastavničkog veća roditelji imaju pravo žabe u roku od sedam dana, a žalba se podnosi Ministarstvu prosvete, odnosno školskoj upravi.

Krvnički su tukle devojčicu u Barajevu, a ovaj dečak je sve vreme bio u kadru, pogledajte šta je hteo da uradi!

AUTOR: Kurir; D.K. DATUM I VREME: 17.09.2019. 17:16 Snimak iživljavanja nad devojčicom u Barajevu potresao je sve koji su ga pogledali, ali i otvorio bolnu ranu, gorući problem vršnjačkog nasilja u našoj zemlji, i prilično neadekvatno reagovanje na njega.

 

"Devojčica je naš đak do petka, a onda će morati da se prebaci u drugu školu", rekao je Stanisavljević.

Javnost je nedavno uznemirio snimak koji se pojavio na drušvenim mrežama u kome se vidi kako se dve devojčice u dvorištu Srednje škole u Barajevu iživljavaju nad trećom i udaraju joj šamare.

Svi su besni zbog zlostavljanja devojčice u dvorištu škole! Drugarice je mučki udarale, a ostali se smejali i uživali!

AUTOR: Alo/Telegraf/V.M. DATUM I VREME: 13.09.2019. 19:20 Naizmenično joj udarale šamare. Foto: Printscreen * Dve devojčice (14) snimljene su kako u dvorištu škole u Barajevu tuku i iživljavaju se nad svojom vršnjakinjom, udarajući joj naizmenično šamare * Za sve to vreme druga deca se smeju, pa čak i nasilnice same pokazuju osmehe * Žrtva i jedna od nasilnica učenice su prvog razreda Srednje škole u Barajevu Snimak je napravljen ovog utorka, a kako se saznaje, u međuvremenu je postao viral i širi se i među učenicima drugih škola.

 

Žrtva i jedna od nasilnica učenice su prvog razreda Srednje tehničke škole u Barajevu, dok je druga nasilna devojčica iz jedne srednje škole sa Zvezdare.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu