Član Glavnog odbora SNS: "Nepristojnost Boška Obradovića biće još veća, ako njegov nepristojno bogati gazda Dragan Đilas dođe na vlast"

Bratislav Jugović se osvrnuo na nedavne pretnje Boška Obradovića i njegove izjave kako će uhapsiti predsednika Aleksandra Vučića kada dođe na vlast

Bratislav Jugović
Bratislav Jugović, Foto: Printscreen

Bratislav Jugović se osvrnuo na nedavne pretnje Boška Obradovića i njegove izjave kako će uhapsiti predsednika Aleksandra Vučića kada dođe na vlast.

"Ludilo i nepristojnost Boška Obradovića biće još veće, ako njegov nepristojno bogati gazda Dragan Đilas dođe na vlast. I onaj mali broj pristalica Boška Obradovića shvata da se Boško Obradović više ne zalaže da Srbijom zavladaju izvorne ideje Dveri, već se Boško Obradović zalaže da nepristojno bogati Dragan Đilas bude još bogatiji, ne mareći što bi u tom slučaju Srbija bila još siromašnija. Pretnjom da će uhapsiti Vučića, kad dođe na vlast, Boško Obradović pokazuje da je za veoma kratko vreme uspeo da se od talentovanog profesora književnosti pretvori u pomahnitalog terijera Dragana Đilasa. I sve to zbog jedne koske kojom ga Đilas neprestano zabavlja - koske da će jednog dana biti ministar policije" naglasio je Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS.

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: dado
  28/09/2019 - 13:01
  A ko jos moze glasati za Djilasa... Imal to
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi