Nova godina Doček Beograd Vatromet
Alo!/Ana Paunković
Nova godina Doček Beograd Vatromet

Alo!/Ana Paunković

Foto: Alo!/Ana Paunković

Praznična atmosfera i dobro raspoloženje - to je slika koju Beograd večeras šalje u svet! Više desetina hiljada ljudi večeras je ispred Narodne skupštine dočekalo 2018. godinu!

Uz Acu Lukasa i njegove hitove, Beograđani su brojali poslednje sekunde 2017. godine, a potom je nad Beogradom zasijao veličanstven vatromet!

Prethodno je Lukas napravio pravi spektakl. Poznati pevač je nastup započeo pesmom "Voliš li me", na opšte oduševljenje okupljenih. Potom je publiku bacio u trans čuvenim hitom "Lična karta", a potom je nastavio da niže pesme koje Srbija voli.

Uoči ponoći zapevao je pesmu "Beograde", a onda zajedno sa okupljenima odbrojao poslednje sekunde. Nakon veličanstvenog vatrometa, građani su đuskali uz "Đurđevdan" i mnoge druge pesme.

Siniša Mali

Alo!/Ana Paunković

Siniša Mali sa gradjanima dočekao Novu godinu, Foto: Alo!/Ana Paunković

Naš fotoreporter je među građanima uslikao i gradonačelnika prestonice Sinišu Malog, koji je zajedno sa svojim sugrađanima dočekao 2018. godinu.

Prethodno su "Balkanika" i Riblja čorba bili zaduženi za pravljenje dobre atmosfere.

Plešu i u Knezu

Građane je poneo zvuk trube pa su zaplesali u Knez Mihailovoj. Nekoliko desetina njih prepustilo se ritmu, pa su na opšte zadovoljstvo prolaznika đuskali uz trubače.

Da građani Beograda i brojni turisti koji su došli u srpsku prestonicu budu sigurni brine se veliki broj pripadnika policije koji kontroliše ceo grad.

Zbog brojnih manifestacija brojne ulice u centru Beograda zatvorene su za saobraćaj.

Za novogodišnje praznike u Beograd je došlo 130.000 turista, a da bi doček protekao kako treba brine se oko 5.000 zaposlenih u gradu.

Tagovi

Komentari (2)

nedjo

01.01.2018 01:59

srecna lukasu

huh

01.01.2018 10:28

Umesto da bojkotuju trgove zbog bahatosti koliko su izvodjaci dobili novca... A sela u Srbiji su davno umrla...