UKLONJENI PLAKATI U BEOGRADU Mali: Beograd je uređen koliko svako vodi računa o njemu

Srpska napredna stranka započela je veliku akciju uklanjanja grafita i plakata širom Beograda, u kojoj učestvuju i kandidati sa liste „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!“.

Siniša Mali uklanjanje grafita
Gradonačelnik Siniša Mali pomogao da se uklone grafiti, Foto: Alo!

Srpska napredna stranka pokrenula je danas akciju uklanjanja grafita i čišćenja grada na 10 lokacija, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da tokom kampanje za beogradske izbore SNS neće lepiti plakate i propagandni materijal, kako bi grad ostao čist i uređen. 

Dodao je da je u protekle četiri godine Beograd postao "lepši, uređeniji, čistiji, sređeniji", te da je sređen centar grada, rekonstruisano više od 200 fasada, uređen Obilićev i Kosančićev venac.

"Beograd je lepši i čistiji samo onoliko koliko svako od nas vodi računa o njemu, razume da je to naš dom i kuća, da se ne pišu grafiti i ne bacaju otpatci po ulicama", istakao je gradonačelnik.

Siniša Mali uklanjanje grafita
Foto: Alo!

On je rekao da je cilj danas započete akcije da se podigne svest građana da žive u gradu koji bi trebalo da gledaju kao svoj dom.

U čišćenju grafita, zajedno sa gradonačelnikom i aktivistima, učestvovao je i kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Lepomir Ivković.

Uklanjanje plakata
Uklanjanje plakata kod Mostarske petlje, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U uklanjanju plakata učestvovali su i Irena Vujović, Goran Grbović, Goran Vesić, Bojana Borić Brešković, Branko Kockica, dr Dušica Bojić, Andreja Mladenović i drugi sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“.

 • Korisnik: Makica
  09/02/2018 - 14:08
  Samo neka se radi, za lepsi Beograd
 • Korisnik: Dara
  09/02/2018 - 14:06
  Svaka cast za inicijativu i akciju, cist grad je vazan za sve gradjane i ovo svima treba da sluzi kao primer.
 • Korisnik: Marija
  09/02/2018 - 13:46
  Da bi grad bio lepsi i bolji svaki gradjanin Beograda mora da se zalaze da tako i bude.
 • Korisnik: Kaca
  09/02/2018 - 13:45
  Svaka cast! Za lepsi i cistiji Beograd!
 • Korisnik: uzunko
  09/02/2018 - 13:41
  Ovo je za svaku pohvalu. Bilo bi dobro i da opzicionari nešto korisni urade za svoj grad, ako Beograd tako doživljavaju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi