Uklanjanje plakata
Tanjug/Zoran Žestić
Siniša Mali uklanjanje grafita

Alo!

Gradonačelnik Siniša Mali pomogao da se uklone grafiti, Foto: Alo!

Srpska napredna stranka pokrenula je danas akciju uklanjanja grafita i čišćenja grada na 10 lokacija, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da tokom kampanje za beogradske izbore SNS neće lepiti plakate i propagandni materijal, kako bi grad ostao čist i uređen. 

Dodao je da je u protekle četiri godine Beograd postao "lepši, uređeniji, čistiji, sređeniji", te da je sređen centar grada, rekonstruisano više od 200 fasada, uređen Obilićev i Kosančićev venac.

"Beograd je lepši i čistiji samo onoliko koliko svako od nas vodi računa o njemu, razume da je to naš dom i kuća, da se ne pišu grafiti i ne bacaju otpatci po ulicama", istakao je gradonačelnik.

Siniša Mali uklanjanje grafita

Alo!

Foto: Alo!

On je rekao da je cilj danas započete akcije da se podigne svest građana da žive u gradu koji bi trebalo da gledaju kao svoj dom.

U čišćenju grafita, zajedno sa gradonačelnikom i aktivistima, učestvovao je i kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Lepomir Ivković.

Uklanjanje plakata

Tanjug/Zoran Žestić

Uklanjanje plakata kod Mostarske petlje, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U uklanjanju plakata učestvovali su i Irena Vujović, Goran Grbović, Goran Vesić, Bojana Borić Brešković, Branko Kockica, dr Dušica Bojić, Andreja Mladenović i drugi sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“.

Komentari (5)

uzunko

09.02.2018 13:41

Ovo je za svaku pohvalu. Bilo bi dobro i da opzicionari nešto korisni urade za svoj grad, ako Beograd tako doživljavaju.

Kaca

09.02.2018 13:45

Svaka cast! Za lepsi i cistiji Beograd!

Marija

09.02.2018 13:46

Da bi grad bio lepsi i bolji svaki gradjanin Beograda mora da se zalaze da tako i bude.

Dara

09.02.2018 14:06

Svaka cast za inicijativu i akciju, cist grad je vazan za sve gradjane i ovo svima treba da sluzi kao primer.

Makica

09.02.2018 14:08

Samo neka se radi, za lepsi Beograd