Požar na Voždovcu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/serbialive_beograd_rezerva


Danas, tačno u 14.20 došlo je do izbijanja požara na deponiji smeća u Bulevaru Peke Dapčevića, u naselju Stepe Stepanovića na Voždovcu. Odmah po prijemu dojave, na teren su izašle vatrogasne ekipe i preduzele sve potrebne mere kako bi lokalizovale i ugasile požar. Situacija je trenutno pod kontrolom, a nema izveštaja o povređenima.

Opština Voždovac poslala je saopštenje svim stanovnicima koji žive u blizini deponije i savetuje da ostanu u svojim domovima, zatvore prozore i vrata, te prate dalja uputstva nadležnih službi. Takođe, apeluje se na sve građane da se suzdrže od odlaska na područje zahvaćeno požarom kako bi se omogućio nesmetan rad hitnih službi.

Gradska uprava je u stalnom kontaktu sa vatrogasnim službama, policijom i drugim relevantnim institucijama kako bi se osigurala brza i efikasna reakcija na ovu situaciju. Takođe, preduzete su sve potrebne mere za procenu potencijalnih rizika po zdravlje i bezbednost građana. U narednim satima i danima, javnost će biti redovno informisana o razvoju situacije putem sredstava javnog informisanja i zvaničnih kanala komunikacije opštine Voždovac.

Apelujemo na sve građane da ostanu mirni i prate dalja uputstva nadležnih službi. Važno je da svi zajedno sarađujemo kako bismo prevazišli ovu vanrednu situaciju. Zahvaljujemo na razumevanju i saradnji u ovom trenutku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading