Beograđani se kupaju u fontani
Foto: Alo/Alo

Danas su se Beograđani na Trgu republike susreli s neobičnom slikom - sunce koje prži asfalt i visoke temperature nisu zaustavile neke građane da se rashlade.

Umesto klasičnih sredstava za osveženje, poput sladoleda ili hladnih pića, pojedinci su se odlučili za skok u fontanu koja se nalazi na samom Trgu.

Iako je ova fontana jedan od simbola prestonice, danas je postala improvizovani bazen za hrabre plivače željne osveženja. Neki prolaznici su sa znatiželjom posmatrali ovu scenu, dok su drugi podigli svoje mobilne telefone kako bi zabeležili trenutak koji retko viđamo na gradskim ulicama.

Ovakav potez nije prošao neprimećeno, jer su se neki građani uzdržavali od očiglednog neodobravanja prema neprimerenom korišćenju fontane. Ipak, većina je sa osmehom na licu prihvatila neočekivanu zabavu i zastala da uživa u nesvakidašnjem prizoru koji će sigurno dugo pamtiti.

Ova njihova spontana akcija pokazuje koliko ljudska kreativnost može prevazići ustaljene norme i učiniti svakodnevicu malo zabavnijom. Dok su se neki zabrinuto pitali o održavanju higijene fontane nakon ovakvog događaja, drugi su se jednostavno prepustili trenutku i pustili da ih letnje raspoloženje ponese.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading