TAČNO U 12 SE OTVARAJU KUPALIŠTA NA ADI! Zna se i do kad se možete kupati!
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Podizanjem "Plave zastavice" i to 13. put zaredom, danas u 12 časova zvanično počinje kupališna sezona u ovoj godini na Adi Ciganliji.

"Sezona kupanja na Savskom jezeru biće otvorena danas u 12 časova kada će početi sa radom spasilačka služba. Na kupalištu će dežurati i dve ekipe Hitne pomoći, Komunalna milicija i dežurna služba obezbeđenja JP Ada Ciganlija”, rekla je za Tanjug Maja Pavlović iz JP "Ada Ciganlija".

Radno vreme kupališta će biti od 10.30 časova do 18.30 časova i u tom periodu će u zavisnosti od vremenskih prilika, doba dana i posećenosti, dežurati između 40 i 55 spasilaca, rekla je Pavlović.

TAČNO U 12 SE OTVARAJU KUPALIŠTA NA ADI! Zna se i do kad se možete kupati!

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

 

 

"Apelujemo na sve ljubitelje Beogradskog mora da poštuju radno vreme kupališta, pravila ponašanja na kupalištu kao i sva upozorenja spasilačke službe", istakla je Pavlović.

"Ove godine, po trinaesti put, JP Ada Ciganlija ponosi se priznanjem 'Plava zastava' koja je je ujedno simbol čistoće vode u Savskom jezeru, zatim uređenosti plaže, efikasnosti spasilačke službe i bezbednosti na samom kupalištu. Trenutna temeperatura vode je 23 stepena Celzijusa", rekla je Pavlović pred otvaranje kupališne sezone na Adi Cignaliji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading