Duh blokova
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Mnogi koji ovde prvi put zakorače, na Novom Beogradu vide samo višespratnice i beton. Već drugi pogled na ovu opštinu otkriće vam mnogo zelenila, parkova, sportskih terena.

Na TikTok stranici Duh.blokova ovoga puta bilo je reči o zelenilu i nizu mogućnosti koje pruža ova opština, a najviše porodicama sa malom decom. 

- Ovo šetalište Lazaro Kardenac koje spaja tri bloka: 44, 45 i 70 je uvek puno, kako dece, tako i odraslih zbog upravo bogatih sadržaja koje ima, ali bih ja istakla, pored ovog prelepog šetališta da kao neko ko je rođen, odrastao, živi na Novom Beogradu i ima dete, Novi Beograd takvu prednost za porodice ima, zbog ulaganja koja su nikad veća. U sadržaj za decu, u dečije parkće, terene, penjalice, ljuljaške, tobogane, zip lajnove, koje smo ti i ja komentarisali, kako su i ovde na svakom ćošku, zelenilo, uređenje zelenih površina, stvarno je oaza, gde god se ode. Svaki blok ima nešto svoje. 

- Neverovatno, i biciklistička staza ovde koja ide kroz ovo izletište, ovo je, faktički izletište. 

- Ovamo je za decu, ne znam da li si video? Isto je tako obojeno da dečica koja uzimaju ove autiće i konjiće, mogu da voze.

 

@duh.blokova Оаза Србије, Нови Београд 😎 #duhblokova #nbg #nbgd #novibeograd_blokovi ♬ original sound - Duh blokova

 

Sve to se prostire na površini od tri kilometara. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading