autobus
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

"Jutros vozač da poslednjoj stanici 603 nije hteo da mi otvori nijedna vrata. Bila sam sama u autobusu, kada sam počela da snimam, izgurao me je i na kraju pljunuo", stoji u opisu, a na snimku se čuje ženski glas.

Na snimku se čuje kako joj vozač, videvši da ga ona snima, govori: "Šta radiš?! Marš napolje!", a zatim i psovka. Potom se vidi kako kreće da zatvori vrata, a onda je i pljuje. Zatim se čuje i psovka upućena od ženske osobe koja snima. Tu se snimak i završava.

A šta je bilo pre nego što je uključila kameru?

Međutim, oni koji su komentarisali snimak masovno su osudili ponašanja žene. Bilo je i onih koji su komentarisali neprimereno ponašanja vozača, ali ono što se ogromna većina pita jeste - šta je bilo pre nego što je ona uključila kameru na svom telefonu.

"Niko ne bi postupio ovako iz čista mira, tako da postoji i druga strana priče. Nasilje ne opravdavam, ali ponavljam gde je druga strana priče".

"Ko zna šta je bilo pre toga"

"I ona je garant nešto uradila! A snimila samo njega".

"Baš mnogo toga može da se zaključi iz snimka, koliko su ljudi glupi... Svako može da pošalje šta hoće i da napiše šta hoće... Zakon da se uvede za objave na internetu", dodaju drugi.

Žena koja je snimak objavila dalje se nije oglašavala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading