GSP
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo/ilustracija

Radovi će se izvoditi po fazama. U fazi jedan za saobraćaj će biti zatvorena strana tunela u smeru ka centru grada, dok će u fazi dva za saobraćaj biti zatvorena strana tunela u smeru ka Novom Beogradu, saopštio je Beoinfo.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će sve vreme funkcionisati ka Novom Beogradu, dok se menja režim rada linija javnog gradskog prevoza u smeru ka centru grada.

Javni gradski prevoz biće izmenjen na sledeći način - vozila sa linija 65 i 77 saobraćaće sledećom trasom: Zeleni venac-Prizrenska-Terazije-Kolarčeva-Makedonska i dalje redovnom trasom.

Na linijama 16, 27E, 35 i 95, vozila će saobraćati na trasi: Zeleni venac-Prizrenska-Terazije-Kolarčeva-Trg republike-Francuska-terminus "Trg republike" - Bulevar despota Stefana i dalje redovnom trasom.

Vozila na noćnim linijama 15N, 68N, 75N, 603N, 704N i 706N i minibus E6 u smeru ka centru grada saobraćaće trasom: Zeleni venac-Prizrenska-Terazije-Kolarčeva-Trg republike-Francuska-terminus "Trg republike".

Vozila sa linije EKO 1 koristiće sledeću trasu: Zeleni venac-Prizrenska-Terazije-Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Kako se dodaje u saopštenju, zbog održavanja 37. Beogradskog maratona, radovi se neće izvoditi u noći između 27. i 28. aprila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading