Maturant
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

Prelep gest učenika jedne srednje škole u Beogradu našao se na Iks društvenoj mreži, kada ga je prenela Beograđanka Tanja, podelivši video maturanata koji su na džentlmenski način pozvali svoju profesorku Dragicu na maturu u junu. 

Lepe priče iz učionice iliti kako je odeljenje mog sina pozvalo nastavnicu marketinga na matursko veče", napisala je Tanja te podelila video ali i fotografiju buketa i poruke za profesorku.

Kako se može videti na snimku đaci su najpre profesorki džentlmenski otvorili vrata da uđe u učionicu, a onda su već u sledećem trenutku do njene katedre doneli buket cveća u kojem se nalazila i poruka.

Draga profesorka Dragice, pozivamo Vas da nam ulepšate matursko veče Vašim prisustvom dana 9. juna 2024. godine. Nadamo se da nećete odbiti našu ponudu jer je tražnja isuviše velika. S ljubavlju, Vaše IV/7", napisali su oni te joj u nastavku objasnili da je na njoj da još sada krene da gledanjem svečanih haljina.

"Nešto lepo i iz učionice"

Ideja maturanata nije samo oduševila profesorku, već i mnoge ljude na internetu.

"Jao ovo je moja srednja i moja profesorka, najbolja je", "Da, ona je baš divna žena. I mi smo je voleli i uvek smo se sa njom super slagali", "Neka bude i nešto lepo iz učionice", "Ma divna deca. Lepo je videti dečake koje roditelji uče da budu kavaljeri", "Ima nade za nas. Dokle god ima ovako dobre dece", glasili su neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal "Bila je policija kod mene..." Meštanin Milan Mladenović o potrazi za nestalom Dankom (2) #fypシ #fypシ゚viral #alonovine #alo #dankailić #srbija #alodnevnenovine ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading