prevoz
Foto: Alo/Alo!/Vladimir Marković

Kako je saopšteno iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", u pitanju je neodložno otkalanje kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži. Sanacija kvara je veoma kompleksna, te nadležni iz predostrožnosti zatvaraju Dečansku, kako kolovozna konstrukcija, vozači i putnici ne bi bili ugroženi.

- Zatvaranje dela Dečanske je neophodno tokom izvođenja radova zbog dubine od pet metara na kojoj se nalaze instalacije kanalizacione mreže, rukovanja potrebnom mehanizacijom i postavljanja pumpi za prepumpavanje fekalnog sadržaja - ističu iz "Beogradskog vodovoda" i mole građane za strpljenje i razumevanje dok kvar ne bude otklonjen.

Tokom trajanja radova, gradski Sekretarijat za javni prevoz preusmeriće autobuse koji prolaze ovom trasom, a vozači moraju da izaberu neki od alternativnih pravaca. Ukoliko idu iz pravca Takovske, Bulevara kralja Aleksandra ili Kneza Miloša ka Terazijskom tunelu, moraće da zaobiđu Dečansku ulicu i da preko Terazija, kroz Kolarčevu pa desno u deo Dečanske kod Doma omladine dođu do tunela i Zelenog venca.

Oni koji dolaze iz pravca Mostarske petlje mogu da iz Kneza Miloša skrenu u Nemanjinu ili Admirala Geprata, zatim u Karađorđevu i preko starog savskog mosta stižu na Novi Beograd. Kroz deo Dečanske koji će biti zatvoren od subote do utorka prolaze i autobuske linije EKO1, 24, 27, 37, 44 i 58 te će i one najverovatnije biti usmerene preko Terazija.

Alo.rs/Novosti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading