Zimska bajka
Foto: Alo/Alo

Jedna od najlepših atrakcija našeg glavnog grada u zimskom periodu je svakako festival pod imenom "Zimska bajka" u Savskom parku Beograda na vodi. Praznici su tradicionalno period u kome se porodica okuplja, uživa se u ukusnim jelima i dobroj muzici.

Zimska bajka

Alo

 

Za najmlađe je to prilika da stvore čarobne uspomene, dok je za one starije prilika da se odmore i napune baterije dobrom energijom za ispraćanje stare i dolazak Nove godine.

Na festivalu, koji okuplja kako sugrađane svih uzrasta, ali i ljude iz drugih mesta u Srbiji, kao i širom sveta, i ove godine nas očekuje raznoliki sadržaj za svačiji ukus.

Zimska bajka

Alo

 

 

- Organizacija je na najvišem mogućem nivou, kakav se može doživeti u samo nekoliko svetskih gradova – rekao je Vuk Žugić, organizator Zimske bajke. – Da pomenem gradove poput Londona, Njujorka, i možda Berlina, jer je Savski park Beograda na vodi u takvom ambijentu osmišljen i uređen u divnih nekoliko zona koje pružaju zadovoljstvo svim generacijama.

Zimska bajka

Alo

 

 

- Zimska bajka je Božićna i Novogodišnja čarolija od muzike i pozorišta za sve uzraste - nastavlja Žugić. - Za najmlađe su osmišljene brojne radionice, gde deca mogu naučiti mnogo toga. Tu je veliko klizalište za sve koji vole tu aktivnost, ali i za one koji žele to da nauče. Zapišite svoju Novogodišnju želju ispod jelke i ona će se ostvariti. Okupite porodicu i prijatelje, i budite deo bajke.

Zimska bajka

Alo

 

Program je raznolik i za svakoga ima po nešto, a kako Žugić kaže - kad je u pitanju gastronomska ponuda, tu smo i iznad Njujorka i Berlina jer su naše đakonije preukusne!

Od muzičke ponude izdvaja Dejana Petrovića, Jelenu Tomašević, Marka Luisa, Frajle i ABBA tribjut bend, program posvećen velikanima muzike, kao i rok operu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading