gužva u beogradu
Foto: Alo/Printscreen/Naxi kamere

Jutro ovog četvrtka obeležiće kolapsi na gotovo svim prometnim saobraćajnicama u gradu Velika je gužva na Gazeli, kao i na Pančevačkom i Plavom mostu. Brankov most je prohodan, uz pojačan saobraćaj.

Veliki su zastoji na auto-putu gde su se kolone formirale skoro od Laste, pa sve do Autokomande. I kroz Novi Beograd se usporeno kreće.

Gužva je i u samom centru grada, gde se kolone formiraju kod Skupštine, a veliki broj vozila je i u Takovskoj ulici.

Vozačima se i ovog jutra savetuje oprez i prilagođavanje brzine.

Kiša i susnežica u nižim, a sneg u višim predelima i danas će sa temperaturama oko nultog podeljka stvarati opasnost od poledice. Zbog strujanja hladnog i vlažnog vazduha na mostovima nadvožnjacima i preko prevoja poledica je najčešća pojava. Povremene snežne padavine u planinske predele mogu stvoriti i manji sloj raskvašenog snega na putu, koji prvo otežava vožnju na prevojima i usponima, a gde su zbog neodgovarajućih pneumatika ili ne prilagođene brzine
zastoji u saobraćaju i najčešći.

 

Od 27. 3. 2023. došlo je do izmene u saobraćaju na državnom putu II A reda

broj 154, u zoni kružnog toka u Resniku. Za saobraćaj je otvoren krak kružne
raskrsnice ka tunelu Straževica, putem devijacije koje se nalazi na 250 metara udaljenosti od kružne raskrsnice. Saobraćaj na deonici petlja Orlovača - petlja Bubanj Potok u oba smera, odvijaće se preko kružnog toka u Resniku.

Na Pančevačkom mostu, na snazi je zabrana kretanja vozila čija ukupna
masa prelazi 12 tona. Obilazak iz pravca Pančeva i Zrenjanina: Pupinov mostpetlja T6 tj Zmaj-Obilaznica oko Beograda – Bubanj Potok – ulaz u grad preko petlje Medaković - Vojislava Ilića-Gospodara Vučića-Bul.Kralja Aleksandra-BatutovaD.Tucovića-Luka Beograd. Zabrana važi za teška teretna vozila (ne važi za gradski i međugradski prevoz).

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading