Crnjika
Foto: Alo/Printscreen/Tik Tok

Kao devojka koja je svojim snimcima na društvenim mrežama prikupila brojne simpatije kod Srba, priznaje, to nije uvek bilo tako.

Džulijan (22) svakodnevno snima za svoj Tik Tok profil gde iz sobe u Studenjaku priča o raznim temama - o svom učenju srpskog jezika, o fakultetu, o razlikama između Ugande i naše zemlje... Ovog puta na red je došla tema o tome kako je, iz njenog ugla, biti crnkinja u Srbiji.

"Ima mnogo onih koji me pitaju kakav je život crnaca u Srbiji. Većina crnaca koji su ovde su studenti ili su oženjeni. Živimo u Studenjaku, u studentskom domu... Bilo je vrlo teško za mene, najviše na Tik Toku i na Instagramu, gde sam dobijala mnogo mržnje", objasnila je ona.

Takođe, dodala je da joj je i sam dolazak u Beograd na početku teško padao.

"Nova sredina, nova zemlja, novi jezik, bez roditelja, bilo mi je mnogo teško. A i bila sam mlađa. Sada je sve lakše. Naučila sam srpski samo za tri meseca. Ali ne lažem, mnogi od nas padaju u depresiju, posebno kad ne polože ispite i padnu godinu pa moraju da se vrate kući", rekla je ona.

Ima poruku za sve muškarce koji joj pišu

Da je sada drugačije nego na samom početku, priznala je u sledećem videu, gde je objasnila da se uklopila u društvo ali i na fakultet. Takođe, otvoreno je rekla da dobija kako lepe poruke od momaka, tako i one na koje, tvrdi, ne želi da odgovori.

"Imam 22 godine, tako da momci vi koji imate preko 30, izvinite, ali ne želim. I još nešto, kad mi stigne poruka 'Imaš li dečka', 'Da li si slobodna', 'Hoćeš da budeš moja devojka', na to ne želi da odgovorim. Ako mi neko piše na ovakav način neću odgovoriti", rekla je Džulijan kroz osmeh.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading