STUDENTKINJA PREŽIVELA PAKAO ZBOG STANODAVCA Stalno dolazio i pričao budalaštine da bi je zastrašivao
Foto: Shutterstock

Ovu studentkinju je stanodavac hteo i da izbaci iz stana jer je smatrao da ga ne održava dobro. 

- To je bilo prošle godine u novembru. Vreme je bilo još uvek lepo, mada i zima je kasnije bila slaba. To je stan od 24 kvadrata. Tu bi možda moglo da žive i dvoje. Kirija je bila 220 evra. Sve smo se uredno dogovorili, ali on meni nije pomenuo da su i prethodni stanari imali problem s kondenzom. Ja sam uključivala samo klimu i to mi je bilo sasvim dovoljno da se zagreje prostorija, međutim, počela je da se pojavljuje buđ. Bila sam šokirana i sačekala sam par dana da on dođe po kiriju kako bih mu to rekla - ispričala je devojka za Kurir i nastavila:

STUDENTKINJA PREŽIVELA PAKAO ZBOG STANODAVCA Stalno dolazio i pričao budalaštine da bi je zastrašivao

Foto: Pexels

 

- Zamolila sam ga da uđe u stan da pogleda to, a on se šokirao. Ubedio me da ne grejem dovoljno prostoriju, da dosta kuvam, ali da ne luftiram dovoljno i da se zbog toga pojavilo. Bila sam besna jer me jepravio budalom. Nigde nisam imala taj problem, a on me okrivljuje da sam mu upropastila stan za mesec dana. Tvrdila sam da je to moralo da bude i pre toga s tim što sam naglasila da mi je prećutao i da je samo okrečio i podigao cenu zbog Rusa.

Prema njenim rečima stanodavac joj je rekao i da će morati da joj odjavi stan i da je izbaci ukoliko tako nastavi da se ponaša.

- Nisam tako brzo mogla da nađem drugi stan pa sam trpela sve to. Dolazio je stalno i zagledao, rekao mi da prskam nkim sredstvom protiv buđi koje užasno smrdi. Stalno me terao da držim vrata i prouzore otvorene da sam se gotovo smrzavala i prehladila. Stalno sam se tresla i strepila kad će da naiđe.

Jedva sam čekala da se odsedim odatle što sam ubrzo i uradila, ali je on bio bezobrazan do kraja i zadržao je deo depozita koji je bio u visini kirije kako bi to "sredio" jer sam ja samo za mesec dana uspela, kako je govorio, da mu uništim stan, a nikada nije hteo da prizna da je buđ u tom stanu uvek postojala i da su zbog toga stanari jako brzo odlazili odatle jer niko neće to da trpi i da se razboli, a plus plaća nerealnu kiriju.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading