smanjenje cena pijac
Foto: Tanjug/JKP BEOGRADSKE PIJACE/ MIODRAG TODOROVIC (HO)

- Ovo smanjenje cene za naše zakupce znači jednu direktnu ekonomsku podršku čime bi njihova roba bila povoljnija, samim tim i konkurentnija, a to donosi benefite i našim potrošačima - rekla je Nikolićeva.

Ona je podsetila da je smanjenje cena pijačnih usluga bila inicijativa predsednika Privremenog organa Grada Beograda Aleksandra Šapića, a realizovana je u saradnji sa JKP "Beogradske pijace" i Udruženjem pijačnih prodavaca Opstanak".

- U sastavu JKP Beogradske pijace posluje 30 pijaca, u Beogradu ih inače ima mnogo više, ali one koje posluju u našem sastavu odlikuje jedan nivo pijačnih usluga, standardi u poslovanju - to su važni snabdevači našeg grada, a sa druge strane one su mesto sigurnog i direktnog plasmana sa naše zakupce, a njih trenutno ima 10.000 - objasnila je ona.

Podsetila je da "Beogradske pijace" daju u zakup pijačnu opremu, dovode u kontakt kupce i prodavce davanjem u zakup pijačne opreme u koju spadaju tezge, rashladne vitrine, boksevi, ramovi, ali i poslovni prostor - lokali.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading