bez vode
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 časova osetiće sledeći potrošači:

– 9. i 10. oktobra u blokovima – 1, 3, 4, 33, 34;

– 10. i 11. oktobra – u blokovima 19, 19a, 23 i 24.

„U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta“, poručuju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Bez vode delovi opštine Barajevo i potrošači u Mirijevskom bulevaru na Zvezdari

Zbog radova „EPS Distribucija“ Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Barajevo, u utorak 10. oktobra, u vremenu od 8 do 18 časova, bez vode će ostati potrošači u naseljima: Ravni gaj, Srednji kraj i u Ulici Duje Damnjanovića od rezervoara Vreline (blizu ugla sa Vojislava Damnjanovića) do naselja Vitkovica.

Istog dana u periodu od 8.30 do 18 časova, zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, bez vode će ostati potrošači u Mirijevskom bulevaru (parna strana, od Drage Ljočić do Vitezova Karađorđeve zvezde).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Mole se potrošači da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800 11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, kao i na web adresi www.bvk.rs, navodi se u saopštenju JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading