Mesec nad Beogradom
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

S obzirom na činjenicu da poslednjih godina zbog užurbanog načina života sve više obraćamo čini se kao da smo zaboravili da slučajnom prolazniku uputimo osmeh, lep pozdrav ili ponudimo neku vrstu pomoći. A potrebno je izdvojiti tako malo vremena za to.

Ipak, i dalje postoje pojedinci koji nam vraćaju veru u bolje dane. Upravo takav primer podelila je u jednoj Fejsbuk grupi devojka iz Beograda koja je svojom pričom za kratko vreme postala viralna, piše Kurir.

Ovim putem zelim da se zahvalim muškoj nepoznatoj osobi, koja je pomogla mom tati koji već gazi 90-te, ali voli da vozi bicikl i to mu predstavlja veliko zadovoljstvo - počela je ona, pa nastavila:

- Naime, tati je pukla guma i on je hteo sam da pronađe majstora Slavka, međutim vrteo se u krug, pozlilo mu je i onesvestio se. Prišao mu je nepoznat muskarac, pomogao mu je da sedne na klupu, malo su pričali, obecao mu je da će mu pomoći, samo da ode do kuće da se presvuče.

Kako je dalje objasnila, mladić se ubrzo vratio, njen tata mu je predao bicikl i pare za gumu, a mladić je zatim otišao kod majstora Slavka, zamenio unutrašnju gumu, vratio se i predao bajs tati.

- Objasnio mu je šta treba još da uradi i gde se nalazi majstor. Tata nije hteo više da ga opterećuje, zahvalio mu se. Sada je pun priče i hvale za mladog čoveka, a mama, sestra i ja smo zahvalni što još UVEK POSTOJE DIVNI DOBRI LJUDI KOJI ŽELE DA POMOGNU. Hvala dobri čoveče iz Bloka 45 - zaključila je ona.

Objava je za kratko oduševila bezbroj korisnika ove društvene platforme, pa ne sumnjamo da će se priča o nepoznatom dobrom čoveku još dugo prepričavati.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading