Policija
Foto: Alo/Shutterstock

 Naime, spasila je policajka iz PS Savski venac tako što je u prostoriju, gde je žena bila zaključana, ušla kroz šalter, prenosi Informer.

Kako smo nezvanično saznali drama se dogodila u subotu rano ujutru u jednoj pekari kada je radnica pekare pokušala da se ubije, tako što je sebi prereza vene na ruci. 

- Policiju je obavestio njen kolega koji dostavlja robu u pekari. On je pokušao da udje u lokal, međutim vrata, koja su sa zadnje strane, su bila zaključana. Otišao je do šaltera i kroz njega video ženu, koleginicu koja leži u lokvi krvi - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je doda da je koelga nesrećne žene odmah obavestio polciju i hitnu pomoć.

- Policija je zaista brzo stigla. Ni oni nisu mogi da uđu, ali je jedna spretna policajka uspela da uđe kroz šalter. Bilo je zaista neverovatno sve ovo gledati. Srećom, policajka je uspela da uđe u prostoriju gde je radnica ležala. Otključala je vrata te je ekipa hitne pomoći je ušla unutra odmah je bilo jasno da je nesrećna radnica prerezala sebi vene na rukama - objasnio je naš sagovornik i dodao da je hitna pomoć povređenu ženu prevezla u Urgentni centar. 

Na telefonski broj 011/7777-000 mogu se javiti oni koji pomišljaju na samoubistvo ili njihova porodica, a sa njima će razgovarati stručnjaci iz oblasti mentalnog zdravlja - psihijatri, psiholozi, socijalni radnici.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading