Da li koristite novu aplikaciju za prevoz
Foto: Alo/Foto Alo!
Nova aplikacija Beograd plus pokazuje koliko stanica je autobus udaljen, odnosno vreme za koliko prevoz dolazi, u zavisnosti od toga šta korisnik želi. Pored svake linije na određenom stajalištu u aplikaciji je u minutima izraženo očekivano vreme dolaska, ali kada se klikne na to vreme, aplikacija pokazuje za koliko stanica vozilo dolazi.

Pitali smo Beograđane da li su instalirali aplikaciju i da li su zadovoljni, a većina je odgovorila da je imaju od prvog dana i da je koriste svakodnevno.

Višnja Jovanović nam je rekla da je skinula aplikaciju i da je trenutno zadovoljna kako funkcioniše.

- Malo ponekad nešto zabaguje, ali mislim da je okej. Drugačije je, jednostavnije za rukovanje, i komforna je za upotrebu - ocenjuje Višnja, i dodaje da je dosta toga i dodato, kao što je, na primer, mogućnost da se plati karta.

Jedna od naših sagovornica nam je rekla da nije učitala aplikaciju, ali da je zanima šta je i kako funkcioniše sve što je vezano za Beograd.

- Sad kad ste me to pitali, skinuću je obavezno - rekla nam je naša sugrađanka žureći na autobus.

Da li koristite novu aplikaciju za prevoz

Foto Alo!

 

- Koristim je. Možda bi moglo da se ubaci ono iz stare, „favorites“, kao omiljene stanice, i da kada pokazuje stanice pokaže i broj, a ne samo naziv - kazao je Miroslav Popović. Inače, aplikacija ima mogućnost da sačuvate omiljene stanice, kad je ukucate prvi put, pored će se pojaviti srce, kad ga pritisnete, ta stanica će biti sačuvana u omiljenim.

Pre svega me zanima preciznost nove aplikacije, rekao nam je jedan Beograđanin koji smatra da je laka za korišćenje i da je kod njega, kako kaže, u fazi testiranja.

Bilo je i onih kao što je David Janjić, koji je rekao da nema potrebu za tim, jer preko poruke može sve da sazna, a jedna sugrađanka je istakla da je koristi, da je zadovoljna, a da je još rano govoriti o tome šta bi tu još moglo da se unapredi.

- Nažalost, za ajfon još nije izašla aplikacija - rekla nam je Helena Todić, i dodala da planira da je skine čim bude dostupna.

Milan Đuričić, Ekipa Alo!

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading