ANA, HVALA TI ZA SVE USPOMENE Vosak od sveća na trotoaru, srceparajuće poruke, igrače i slatkiši ispred OŠ Vladislav Ribnikar (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Printscreen

Trotoarom kojim su danas trebali da prolaze đaci, teče vosak od sveća koje još uvek gore za nedužno stradalu decu, uprkos vetru, piše Telegraf.

Tišina i tuga "odzvanjaju", a prolaznici nemo posmatraju srceparajuće poruke.

Jutro nakon pucnjave i dalje je tu policija koja čuva ulaz u školu.

Kako je javljeno sa lica mesta, ispred škole je i jutros prisutan veliki broj medijskih ekipa, kako domaćih tako i stranih.

Velika tragedija dogodila se juče oko 8.40 časova kada je maloletnik K. K. (13) učenik sedmog razreda ubio 8 učenika ove škole i radnika obezbeđenja a ranio 6 đaka i nastavnicu istorije.

Dečko je sam pozvao policiju i rekao sta je uradio. Odmah je uhapšen, a nakon toga su privedeni i njegovi otac i majka.

K. K. je pištolj uzeo od oca, iz sefa.

Kako je do detalja objasnio načelnik beogradske policije Veselin Milić, maloletni K. K. je mesec dana planirano za izvršenje. K. K. je u dužem vremenu to planirao, motiv nije saopštio. Vatreno oružje uzeo je iz očevog stana i doneo sa četiri molotovljeva koktela

"Nemi smo pred ovom tragedijom. Ogromna ljudska tragedija. Jutros oko 8.40 časova dežurnu službu PU za Beograd pozvala je Jovanović Ivanka, pomoćnik direktora, prijavila je da je u školu ušlo dete sa vatrenim oružjem i da nasumično puca. Odmah su upućene patrole policije. Nakon toga je u 8.42 pozvalo N. N. lice i predstavilo se kao K. K. i rekao je da je upucao više lica. Doalskom policije na lice mesta, utvrđeno je da je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane dečaka koji je i pozvao našu službu. Osam učenika je stradalo 7 devojčica i jedan dečak", rekao je Milić.

Dodao je da je dvoje dece životno ugroženo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Majka

04.05.2023 09:39

SAUČEŠĆE PORODICAMA I ANĐELI NEKA VAS ANĐELI ČUVAJU🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹