BESPLATNI TERMINI ZA GRAĐANE U SPORTSKOM SELU
Foto: Promo/Promo

Jedan od programa namenjenih stanovnicima Savskog venca su i besplatni termini za sport i rekreaciju u kompleksu Sportsko selo, u Deligradskoj ulici. Ušuškan u zelenilu, ovaj multifunkcionalni kompleks nudi različite sportsko-rekreativne sadržaje za čitave porodice.

Pored osnovnih škola sa teritorije opštine, koje sredom i četvrtkom imaju besplatne termine za organizovane posete i korišćenje sadržaja Sportskog sela, svim građanima Savskog venca besplatno su na raspolaganju otvoreni tereni za odbojku, košarku i fudbal, radnim danima od 15 do 17 časova, uz prethodnu rezervaciju na broj telefona 062/680-820.

Sportski tereni koji se nalaze u okviru Sportskog sela pre nekoliko godina su i kompletno obnovljeni, a uz adekvatno održavanje i domaćinsko upravljanje kompleks je ponovo postao omiljeno mesto za sportiste, rekreativce, decu i roditelje sa naše opštine.

U sadržajima Sportskog sela ove nedelje su uživali učenici trećeg i četvrtog razreda OŠ "Petar Petrović Njegoš". Pozivamo i ostale osnovne škole sa Savskog venca, koje još uvek nisu koristile ovu mogućnost, da rezervišu besplatan termin i učenicima omoguće sportske aktivnosti na terenima Sportskog sela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading