U GLAVNOM GRADU KARNEVALSKA ATMOSFERA Beograđani i turisti ispratili 2022. ispred Skupštine Srbije (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Studio B/Printscreen

Više hiljada Beograđana i turista okupilo se večeras ispred zdanja Skupštine Srbije, kako bi pod vedrim nebom srpske prestonice ispratili staru i dočekali Novu godinu, uz bogat program domaćih izvođača.

SPREMNA DA NAPRAVI SPEKTAKL Tea Tairović ekskluzivno za Alo! pre samog početka nastupa

Novogodišnji program na Trgu Nikole Pašića otvorio je di-džej Mike Ride nešto posle 20 sati. Tokom večeri publiku će zabavljati muzičari Zera, Gazda Paja, Nići i Voajaž sve do ponoći, kada je planirano odbrojavanje i vatromet.

Odmah nakon ponoći koncert će održati pevačica Teodora Džehverović. Atmosfera u centru Beograda je praznična i ljudi uz pesmu i piće, igraju, slikaju se i vesele.

Među okupljenima ima dosta roditelja sa decom, kao i starijih, ali većinu publike čine mladi. Ispred Pionirskog parka postavljeni su štandovi na kojima mogu da se kupi, voda, sokovi, kafa, kao i različite vrste piva. U ponudi uličnih prodavaca su i kuvano vino, grickalice i šećerne jabuke.

Za saobraćaj je zatvoren Trg Nikole Pašća od strane Kosovske i Vlajkovićeve, kao i Dragoslava Jovanovića, preko Pionirskog parka do Takovske Ispred Starog Dvora nalaze se dežurne ekipe policije i kola Hitne pomoći. Najluđa noć prolazi u miru i bez incidenata.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading