ZIMSKA BAJKA: Bogat program i praznici za pamćenje
BeoInfo

Dolazi period slavlja! Period koji provodimo sa našim najdražima, period darivanja, ljubavi i deljenja. U tom duhu osmišljena je Zimska bajka - prvi zimski festival ovog tipa u Beogradu, koji će posetiocima čak 30 dana uveličavati ovaj najlepši i najromantičniji deo godine. Iako je jedinstvena praznična atmosfera već beogradska tradicija, proslava se ove godine spušta i do reke.

Uz slogan „Magija je tu!“, Savski park Beograda na vodi postaće mesto iz čarobnih prazničnih filmova i bajki, gde će u autentičnom ambijentu posetioci moći da uživaju u omiljenoj muzici, ali i bogatoj gastronomskoj ponudi i drugim nezaobilaznim zimskim aktivnostima kao što su klizanje i druženje sa Deda Mrazom.

Otvaranje ovog magičnog prazničnog festivala, 15. decembra u 17 časova, senzacionalno počinje koncertom dečjeg hora „Kolibri“ i Big Benda RTS-a sa specijalnim gostima: Jelenom Tomašević, Tijanom Bogićević, Jelenom Gavrilović, Dušanom Svilarom i Žarkom Stepanovim.

Uz veličanstveni vatromet i zajedničko odbrojavanje, biće upaljene i novogodišnje lampice, koje će najaviti mesec dana najlepših prazničnih događaja i ispraćaj stare, a doček Nove godine u najsvetlijem mogućem duhu.

Za najmlađe sugrađane, vikendom će na glavnoj bini biti izvođene predstave dečjih pozorišta, a kao posebno iznenađenje (pssst) omiljena glumačka lica čitaće najlepše dečje bajke.

Komentari (0)

Loading