OVI DELOVI BEOGRADA OSTAJU BEZ VODE DO NEDELJE Spremite zalihe na vreme
Foto: Youtube/Printscreen

Kako je saopštio „Beogradski vodovod i kanalizacija”, u navedenom periodu prekide ili umanjeni pritisak imaće sledeća naselja: Resnik, Rupčine, Ostružnica, Pećani, Sremčica, Velika Moštanica, Leštane, Boleč, Tranšped, IKEA – komercijalna zona, Meljak, Nenadovac, Baćevac, Plandište, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Srednji kraj, Stražarija, Karaula i Trebež.

Od subote, 29. oktobra, u 6 do nedelje, 30. oktobra, u 6 sati, hitna sanacija će se odraziti i na vodosnabdevanje sledećih naselja: Umka, Rušanj, Dražanovac, Barajevo, Baljevac, Vrbovno, Leskovac, Stepojevac, Prnjavor, Trešnja, Put za Malu Ivanču i Kragujevački put (od skretanja za Malu Ivanču do Prnjavora).

Za sve prioritetne potrošače obezbeđene su cisterne s vodom za piće, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za osnovne potrebe. 

Stabilizacija u vodosnabdevanju svih potrošača se očekuje do nedelje u 6 sati.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, kao i na veb-adresi www.bvk.rs, saopšteno je iz ovog preduzeća 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading