Sve spremno za četvrti Good Food & Wine Festival
Promo

Konferenciju je otvorio vitez vina Srbije i portparol festivala, Miša Ćirić koji je okupljenim članovima medija, institucija i izlagačima predstavio program Festivala.

- Upravo danas je počeo četvrti po redu Good Food & Wine festival. Centralni događaj, sajam hrane i vina, je zakazan za 24. septembar na Sava Promenadi i okupiće veliki broj proizvođača tradicionalne hrane, vina i autentičnih proizvoda iz cele Srbije i regiona. Pre toga, u sredu 19. septembra sa početkom u 12 časova biće organizovan Karneval „Srbija“, čiji je cilj promocija naše zemlje i svih njenih raskošnih potencijala. Povorka će se kretati od Palate ,,Albanija“, pa sve do Kalemegdana -  rekao je Miša Ćirić i pozvo sve prisutne da dođu na Karneval i Sajam.

Good Food & Wine Festival ima za cilj promociju Beograda kao najprestižnije siti brejk destinacije u regionu i  šire, kao i sveukupne turističke privrede Srbije kroz prezentaciju naše tradicionalne hrane, vina, zanatstva i drugih delatnosti.  

Festival se i ove godine održava se pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Sekretarijata za privredu i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.  

Festival se održava pod sloganom „Zvezda Beograda“, budući da je ovaj događaj nosilac istoimenog prestižnog prioznanja, kao jedna od najboljih manifestacija u 2021. godini, koju je podržao Grad Beograd.

Program festivala: 

Sreda, 21. septembar,  12hKarneval ,,Srbija“ 

Od Palata Albanija, duž Knez Mihailove ulice do Kalemegdana; učesnici su kulturno-umetnička društva, turističke organizacije, kompanije…            

Subota, 24. septembar, radno vreme 14 – 23.00 - Sajam tradicionalne hrane i vina, Sava Promenada  

Svečano otvaranje u 15.00; dodela plaketa izlagačima;  tombola; kulturno-umetnički program 

Svi zainteresovani izlagači se mogu prijaviti na telefon 011 3622407 

Ili email:spektarcentar@gmail.cominsku

Komentari (0)

Loading